Seat Alhambra
Blog dedicat proprietarilor de Seat

ESC - TCS - EBD - ANCAP
     media: 5.00 din 5 voturi

Ce sunt urmatoarele prescurtari: ESC;TCS;EBD;ANCAP

ESC = Electronic Stability Control = ESP = este un sistem antiderapaj care previne pierderea controlului asupra autoturismului in momentul virarii si se bazeaza pe doua tipuri de senzori. Primul tip detecteaza diferentele dintre vitezele de rotatie ale rotilor, iar al doilea neconcordantele dintre manevrarea sistemului de directie si deplasarea sasiului. Sistemul raspunde acestor deficiente in doua moduri: reducand puterea motorului si franand roata potrivita pentru a compensa pierderea de aderenta. Pe scurt, este vorba de un sistem care impiedica deraparea in lateral atunci cand ai o viteza prea mare in curba.
TCS = TC = ASR = Traction Control System = sistemul de control al tractiunii; acesta reduce forta de tractiune atunci cand rotile incep sa patineze la demaraj, utilizand de obicei tot senzorii de ABS. Practic impiedica ceea ce popular se numeste "plecare cu scartz", facand astfel startul mai eficient.
EBD = Electronic Brakeforce Distribution = distributie electronica a fortei de franare - stabileste cand este cazul sa franeze si rotile din spate. Pe masinile mai vechi (vezi Dacia berlina) era un dispozitiv mecanic care indeplinea aceasta functie.
ANCAP = institutul care se ocupa in Australia de testarea masinilor cu privire la siguranta in cazul unei coliziuni, notandu-le cu stele de la 1 la 5 (echivalentul EuroNCAP din UE).


SEAT Leon
     media: 5.00 din 7 voturi

SEAT León este un automobil din clasa compactă, construit de societatea spaniolă SEAT din 1999.
León foloseste „platforma A Volkswagen”, împărtind componente cu Volkswagen Golf , Audi A3 si Škoda Octavia. León este produs din 1999, iar din 2005 se află la a doua generație. Noul León, are un exterior mai ascuțit, cu stergătoare ascunse și cu mânere exterioare pe spate mai bine integrate, similar stilului folosit de modelele recente de Alfa Romeo. Designul este în același stil cu cel abordat pe SEAT Altea. Pentru 2008 este programată lansarea unei versiuni coupe-cabrio (CC). Sunt disponibile șase motorizări pe benzină (de la 1,4 85CP la 2,0 TFSI 240CP) si patru pe motorină (de la 1,9 TDI 90CP la 2,0 TDI (s) DPF 170CP). SEAT Leon este echipat cu o punte spate independentă, care preia prin cele 3 brațe transversale si printr-un lonjeron pentru fiecare roată (principiul celor patru brațe) diversele forte, premitând sincronizarea specifică si aproape independentă între dinamica transversală si cea longitudinală.


Vand urgent Seat Alhambra
     media: 5.00 din 10 voturi

Vand urgent Seat Alhambra, An 2002 , stare perfecta , 7 locuri, pret 8500 Euro

Scrieti pe adresa de email ro.cetaenie@gmail.com

Masina se afla in Chisinau , R. Moldova
Pretul masinii este de 8500 Euro negociabil!


Dezmembrari auto - Seat Alhambra
     media: 5.00 din 12 voturi

Dezmembrez seat alhambra 1, 9tdi 66kw
Clasa de piese auto: Accesorii
Marca: Seat
Model: Alhambra
Anul: 1999

Nume: negrea gabriel
Contacteaza-l la telefon: 0740762620
Domiciliat in localitatea Alba Iulia, judetul Alba


Vind piese , auto seat alhambra din dezmembrari motor diesel si pe benzina , alternator , electromotor , compresor de clima , elemente de injectie , injector , pompa servo , pompa de injectie , turbosuflanta , punte fata si spate , planetara , abs , airbag , vibrochen , biela , ax came , portiera , interioare , macara de geam , telescop , ventilator clima , radiator clima , racire etc .

Nume: PURIS ADRIANA
Contacteaza-l la telefon: 0722549969 sau telefon alternativ: 0765205275


Seat Altea
     media: 5.00 din 12 voturi

Seat Altea freetrack

Cu Altea freetrack, Seat îşi face debutul în segmentul SUV, o parte a pieţei în continuă dezvoltare în ultimii ani. Noul Seat Altea freetrack este unul din puţinele vehicule compacte prezente pe piaţă ce deţine capabilităţi „off-road”, precum şi propulsoare ce dezvoltă până la 200 CP. Acest lucru îi asigură un caracter dinamic, sloganul mărcii, „auto emoción”, fiind complet valabil la acest model, atât pe şosele cât şi pe drum accidentat.
Aspect exclusiv „off-road
”Bazat pe modelul Altea XL, îmbunătăţirile la nivelul aspectului vizual ale noului „freetrack” include elementele specifice acestei clase
Performanţă de top
Seat Altea freetrack este disponibil cu tracţiune integrală Haldex „four-wheel”, conexiunea fiind hidro-mecanică şi cu un control electronic, pentru a asigura distribuţia permanentă a forţei de tracţiune în mod progresiv şi într-o manieră cât mai precisă.


<< pagina anterioara pagina urmatoare >>


   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare